مسینو

صنایع تولیدی مسینو

تولیدکننده برتر ظروف مسی دست ساز در ایران 

مزایای ظروف مسی برای آشپزی

مزایای استفاده از ظروف مسی برای آشپزی

مزایای ظروف مسی برای آشپزی از دیرباز تاکنون مورد توجه بوده از اینرو بسیاری از افراد برای پخت و پز از ظروف مسی استفاده می کنند تا از مزایای آن بهره مند شوند. برای آشنایی با خواص درمانی مس، به کارگیری بهتر آن برای طولانی تر شدن عمر ظروف مسی و… در این مقاله با ما همراه باشید.

مزایای درمانی استفاده از ظروف مسی برای آشپزی

از جمله خواص درمانی استفاده از ظروف مسی عبارتند از:

  • افزایش سطح ایمنی بدن (مس یکی از مهمترین عوامل موثر در تقویت سیستم دفاعی بدن)
  • کمک به درمان کم خونی ( عنصر مس در فرایند خون سازی بدن نقش مهمی دارد)
  • از بین برنده ی التهاب روده (باکتری های عامل بیماری در مقابل مس بسیار ضعیف می شوند)
  • تضمین سلامت قلب (کاهش سطح کلسترون خون یکی دیگر از مزایای مس می باشد، سطح کلسترول پایین نقش مهمی در سلامت قلب دارد.)
  • آنتی باکتریال قوی برای از بین بردن بیماری های عفونی
  • جلوگیری از خشکی پوست، ایجاد چین و چروک و پیری زودرس همچنین ترمیم پوست (مس نقش مهمی در ساخت الاستین دارد که این ماده در حفاظت و ترمیم پوست نقش مهمی دارد.)
    جلوگیری از سفید شدن مو و تغییر رنگ چشم (مس یکی از مهم ترین عوامل برای ایجاد ملاتونین «رنگ دانه های طبیعی» است)

ظروف مس قلع اندود بهترین نمونه برای پخت و پز

ظروف مس قلع اندود بهترین نمونه برای پخت و پز

بهترین نمونه ظروف مسی که برای پخت و پز مناسب هستند، ظروف مسی می باشد که درون آن ها قلع اندود شده باشد.
تولید کننده های برتر مس، از جمله واحد تولیدی مسینو برای اینکه مضرات استفاده از ظروف مسی برای آشپزی را به حداقل برسانند و مصرف کنندگان تنها بتوانند از مزایای ظروف مسی بهره مند شوند، داخل ظروف را قلع اندود می کنند، زیرا مس به تنهایی سموم خطرناکی را آزاد می کند که برای سلامتی مضر می باشد.
تاکنون فواید و مضرات مس برای بدن در این مقاله بیان شده است، با توجه به راهکار مطرح شده در بند فوق می توان تنها از مزایای ظروف مسی بهره مند شد. به عبارتی خواص مس قلع اندود شده بیشتر از نمونه ی معمولی آن است.
لازم به ذکر است که بهره بردن از خواص مس تنها در صورتی امکان پذیر است که ظروف مسی اصل خریداری شود.

روش های تشخیص ظروف مسی اصل

تشخیص ظروف مسی اصل از رنگ آنها، ظاهر و وزنشان به سبک زیر قابل تشخیص است.

  • رنگ مس
    هر چه مس سرخ تر باشد بهتر است، نمونه هایی که به زردی تمایل دارند، تقلبی هستند.
  • ظاهر ظرف
    در ظروف مسی اصل بر خلاف نمونه های تقلبی روی ظرف پوسته پوسته نمی شود.
  • وزن ظرف
    ظروف مسی که بیش از حد سبک هستند، نمونه ی تقلبی از مس به شمار می آیند.

نکاتی برای نگه داری از ظروف مسی

نکاتی که در ادامه مطرح شده است به نگه داری و افزایش طول عمر محصولات مسی کمک می کنند. بنابراین توجه به موارد ذیل در هنگام استفاده حائز اهمیت می باشد.

  • برای استفاده در اولین بار خاکستر زغال نرم را با ابر نم دار به داخل ظرف بکشید و یا اینکه داخل آن مقداری شیر بریزید و آن را بجوشانید سپس تمامی سطح داخلی را با شیر بشویئد و آن دور بریزید. انجام اینکار ها همزمان با افزایش دوام سفیدی و عمر قلع به ضد عفونی شدن نیز کمک می کند.
  • به هیچ عنوان ظرف را به تنهایی روی حرارت قرار ندهید، بلکه در ابتدا مواد مورد نیاز را داخل ظرف بریزید. در این صورت ظرف شما آسیبی نمی بیند.
  • عدم استفاده از ماشین ظرف شویی برای شستشوی ظروف و هم چنین خشک نمودن آن با پارچه تمیز نخی به افزایش طول عمر محصول کمک می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای ظروف مسی و خواص آن، نحوه نگه داری و… پیج اینستاگرام مسینو را فالو نمایید.

مزایای ظروف مسی برای آشپزی